sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Mitä sitä tänään rakentaisi?

On tuo aika kyllä niin jännä ystävä. Se vain vierähtää eteenpäin ja pitkältäkin aikaväliltä tuntuva hetki sujahtaa yhdessä hujauksessa ohitse kun sitä ei yhtään osaa odottaa. Vielähän hetki sitten oli vielä joulukuu ja minä rakentelin kaikkia hienoja teoksia ystävilleni lahjaksi.

Mutta kuinkas sitten kävikään kun pari päivää laiskotteli, alkoikin tuo joulupäivän uhkaava deadline lähestyä ja kiireen vilkkaa kun valmiit työt oli paketoinut ja lähettänyt maailmalle, sitä tuumasi kotimatkalla postista, että muistinkos mie edes ottaakkaan niistä kuvia? Muutaman WIP-kuvasen otin, mutta miten olikaan valmiin tuotteen laita?

Nyt kuitenkin odotellessa toverieni räpsivän kuvia kaikkien kameraongelmien keskellä, päätinpäs aloittaa jälleen joululomataukoni jälkeen näillä fikuilla häsläämisen. Rottia siinä sivussa aina välillä ihastellessa ja pelejä tuossa 8th:n editionin ihanilla säännöillä pelatessa, sitä on aloitettu jälleen kerran erilaisten taideteosten rakentelu.

Surullista tavallaan, että ihan muina miehinä kun googlailin ja selailin Elfwoodissa hienoja kuvia, joista kerätä inspiraatiota johonkin työhön tai eri armeijani fluffeihin, löysinkin erään kauniin teoksen, jonka nähdessäni mieleni teki suoraan rakentaa sellainen teos. Mutta nyt kun yritän löytää sitä ihmisille näytettäväksi, enpäs osaakkaan jäljittää omia jalanjälkiäni inspiraationlähteeni luokse.

Mutta onneksi nyt on reippaamminen aikaa kuin joulun aikaan. Silloin teokselle oli varattu puolitoista kuuta, nytpäs onkin kaksi ja puoli kuuta aikaa valmistaa teos ja ottaa kuva. Enköhän mie siihen kykene. Vaikka en tykkääkkään yhtään WIP-kuvista, niin niitäkin siitä huolimatta voisi alkaa laittelemaan siltä varalta, että lopun vaaniessa nurkan takana, saan samallaisen kiireen kuin aikaisemmin. Siinä tapauksessa sentään on edes jotain ihasteltavaa.


Kun on vain WIP-kuva, niin en jaksanut alkaa mitenkään hifistelemään vielä asian kanssa. Työlläni ei ole vielä nimeä, mutta perusideana on tehdä sellainen portti toiseen ulottuvuuteen tai maailmaansa tuohon keskelle. Toisella puolella on puhuvia yksisarvisia ja sateenkaaria ja lallallaata kun toisella puolella on örkkejä ja kuolleita puita ja Tarantino.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti